Informatie over de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Activiteiten van de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Diensten van de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Artikelen over de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Veiling van de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Galerij met afbeeldingen van zegels van de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Aanmelden als lid van de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Adverteerders in het bulletin en op de website van de Postzegelvereniging "Noord Holland"
Terug naar de openingspagina van de website van de Postzegelvereniging "Noord Holland"

 

webbeheer:

H. Wientjes

pvnh@kpnplanet.nl

 

POSTZEGELVERENIGING "NOORD-HOLLAND"

    Aanmelden

 

 

Als lid van de vereniging kunt u de bijeenkomsten bezoeken. Deze bijeenkomsten worden negen maal per jaar, meestal op de laatste vrijdagavond van de maand, gehouden in het wijkcentrum "De Oever" in Oudorp. Tijdens deze verenigingsavonden vindt er een (korte) huishoudelijke vergadering plaats, soms gevolgd door een lezing over een filatelistisch onderwerp en soms door een andere activiteit als een loterij met aantrekkelijke prijzen. Na de pauze is er altijd de veiling van postzegels. De veiling omvat gemiddeld 140 tot 150 kavels en eenmaal per jaar, in februari, is er de Grote Veiling met ca. 600 kavels. Daarnaast wordt er een Ruilbeurs georganiseerd door de vereniging op een zondag in september.

Desgewenst kunt u deelnemen aan de rondzending van postzegels; u ontvangt dan gedurende 9 maanden gemiddeld twee rondzenddozen per maand. De dozen zijn gevuld met 15 boekjes met zegels van alle mogelijke kwaliteiten en tegen alle mogelijke (meestal lage) prijzen. Via ons bestuurslid, dat over de rondzending gaat, kunt u ook de boekjes vullen met uw eigen zegels.

Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt 16,- per kalenderjaar en voor dat bedrag ontvangt u ook nog eens ons clubblad (Het Bulletin) met filatelistisch nieuws, artikelen en uiteraard de veilinglijst van de maand. Het clubblad verschijnt in een papieren en in een digitale versie, u kunt kiezen, maar wij hopen dat u, gezien de portikosten, voor de digitale versie kiest. Desgewenst kunt u zich ook via de vereniging abonneren op het landelijk tijdschrift "Filatelie" Lidmaatschap inclusief abonnement bedraagt dan 41,- per jaar.

U kunt lid worden door telefonisch, per e-mail, of gewoon ouderwets schriftelijk met een brief en een postzegel contact op te nemen met de voorzitter van de vereniging de heer H. Ruiter

Het adres van de heer Ruiter is:

A.J.M. Ruiter

Jan Schuytlaan 9

1852HE, Heiloo

072-5337041 of 0620418001

e-mail: hansruiter1@quicknet.nl

 

aangepast 29-07-2022 19:49